Merikarhut – Sjöbjörnarna ry järjestää kaikille matkapurjehdusta harrastaville infotilaisuuden merikarhujen jäsenyydestä tiistaina 15.9.2015 Helsingissä. Tilaisuus tarjoaa venekerhonne purjehdusta harrastaville tilaisuuden päästä keskustelemaan merikarhujen jäsenyydestä. Tilaisuudessa tarjotaan tiivis infopaketti merikarhuista ja vastataan osallistujien kysymyksiin. Vuonna 2015 jäsenyyshakemuksen viimeinen jättöpäivä on 31.10.2015.

AIKA: ti 15.9.2015 klo 18-19
PAIKKA: Ravintola Blue Peter, Vattuniemen puistotie 1, Helsinki

Kysymyksiin ovat vastaamassa Merikarhut ry:stä kommodori Perttu Saarela ja varakommodori Pekka Impiö. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen pe 11.9 mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja löytyy myös merikarhujen kotisivuilta http://www.merikarhut.fi.