Lähes koko Suomen Purjehdusmaajoukkue on parhaillaan Weymouthissa Englannissa kauden kolmannessa maailmancupissa, jossa ensimmäiset lähdöt purjehditaan tänään. Hoskilaisista kilpailemassa ovat Tuuli Petäjä-Síren, Kaarle Tapper sekä Joonas ja Niklas Lindgren.

Purjehdusmaajoukkueesta poissa ovat ainoastaan 470-naiset Niki Blässar ja Mikaela Wulff, jotka valitsivat useamman regatan jälkeen harjoitusleirin Århusissa maailmancupin sijaan.

Kaikki maajoukkuetiimit tavoittelevat vielä paikkaa marraskuun maailmancupin finaaliin, jonne pääsee 20 parasta tiimiä jokaisesta luokasta.

Suomen Purjehdus ja Veneily tiedottaa kisan etenemisestä päivittäin kisapäivän päättyessä tiedottein sekä Suomen Purjehdusmaajoukkueen Facebookissa. Kisasivut löytyvät täältä. Lisätietoja myös Purjehdusmaajoukkueen tiedotteesta.

Tsemppiä koko joukkueelle purjehduksiin!