HSK:n 115-vuotisjuhla ja lipunlasku 25.10.

Lipunlaskun ja purjehduskauden päättäjäisten yhteydessä lauantaina 25.10. vietetään myös HSK:n 115-vuotisjuhlaa. Juhlallisuudet alkavat kilpailukanslian edustalla klo 17:40 lipunlaskulla ja puheilla, jonka jälkeen siirrytään Klubitalolle nauttimaan ruoka- ja juomatarjoiluista sekä kakkukahveista.

Illan ohjelmaan kuuluu perinteinen HSK:n kilpailuiden palkintojenjako. 115-vuotisjuhlatunnelmaa iltaan luovat lyhyet tunnelmapalat vuosien varrelta. Mikäli haluatte esittää myös omaa ohjelmaanne iltaa juhlistamaan, sen voi tehdä 15.10 mennessä osoitteeseen: klubi-posti@hoski.fi illan aikataulusta varten.

Juhlaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista tarjoilujen järjestämistä varten. Ilmoittautumiset tehdään viimeistään keskiviikkona 15.10. HSK:n toimistoon (email: toimisto@hoski.fi).

Tervetuloa viihtymään merihenkiseen juhlaan!