Tule tiistaina 18.2.2014 klo. 18.00 kuuntelemaan mielenkiintoista esitystä purjehduksesta läpi Luoteisväylän! Paikkana HSK:n kerhotalo.

Kanadalainen journalisti, seikkailija ja matkapurjehtija Cameron Dueck tulee kertomaan vuonna 2009 tekemästään purjehduksesta Luoteisväylää pitkin Tyyneltä mereltä Atlantille.

Ainutlaatuinen tilaisuus kuulla tarina matkasta läpi arktisen seudun ja jäisten vesien 40-jalkaisella purjeveneellä. Esityksen lopuksi näytetään Cameronin palkittu dokumenttielokuva matkasta – The New North West Passage.

Tutustu Cameronin seikkailuihin hänen kotisivuillaan www.camerondueck.com ja käy katsomassa dokumenttielokuvan traileri osoitteessa http://vimeo.com/29598414. Matkasta on kirjoitettu myös kirja samalla nimellä kuin dokumenttielokuva. Loistava kirja, voin suositella!

Esitys on avoin kaikille, esityskieli englanti.

Tervetuloa!

Heikki / Kölivenetoimikunta