Kilpailu on meille tietynlainen harjoituskilpailu silmälläpitäen ensiviikonlopun joukkue SM-kilpailuja ESF:llä. Tulosten valossa meininki oli erittäin hyvää! HSK sininen voitti kaikki päivän lähtönsä, ja HSK oranssi voitti kaikki muut paitsi viimeisen lähdön, joka oli merkityksetön. Molemmat joukkueemme pääsivät huomisiin A-finaaleihin, joihin mahtui mukaan vain neljä joukkuetta. Eli ainakin yksi mitali on jo varmistettu.

Vaikka tulosten valossa homma näyttää rokkaavan, niin se ei kerro tällä hetkellä kokokuvaa! Meillä on vielä paljon tekemistä, että saamme taktiset palaset loksahtamaan paikalleen. Kokonaiskuvan hahmottaminen ja tietynlainen johdonmukaisuus kaipaa vielä harjoittelua. Ajoittain harjoituksissa sovitut temput onnistuivat hienosti, mutta oli hetkiä jolloin haettiin vähän ylimääräisiä rävellyksiä pelikirjamme ulkopuolelta.

Nyt Hoskin kilparyhmä vetäytyy viettämään team iltaa Kalhamoille, ilman vanhempia..

Huomenna Hoskin junnut taistelee kahdesta palkintokoroke sijoituksesta kello 10 eteenpäin!

Joukkueissa purjehtivat;

HSK sininen
Otto Laakso ”C”
Filip Store
Tommy Stenius
Elias Kilpiö

HSK oranssi
Jon Wyers ”C”
Pietari Airakorpi
Amos Kalhama
Valtteri Lehti
Aku Tapper (sairaana)

Terveisin

Vili Kaijansinkko
Opti kilparyhmä